Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl

Bilnaad laseren – Boek nu!

Ontvang nu 10% korting op een laserontharingspakket van 6 behandelingen en 15% korting bij meerdere combinaties!

Ervaar professioneel bilnaad en billen laseren in Den Haag, een afspraak die je niet wilt missen!”

De bilnaad is een van de meest gevoelige delen van het lichaam. Het waxen van het binnenste gedeelte van de billen is zeer pijnlijk en haar dat na het scheren teruggroeit kan jeuken. Als je een oplossing zoekt, dan is laserontharing van de stringlijn oftwel bilnaad de beste optie.

Waarom? Omdat je dan voorgoed verlost bent van ongewenst haar tussen je billen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over waxen, scheren en ontharingscrèmes. Je hoeft zelfs niet langer bang te zijn voor ingegroeide haartjes!

Laserontharing van de stringlijn is de ideale oplossing voor jou als je op zoek bent naar haarreductie of permanente haarverwijdering.

Wat houdt bilnaad laserontharing precies in?
Het verwijderen van haar tussen de billen is een populaire behandeling. Veel vrouwen willen graag ongewenst schaamhaar verwijderen. En wat is de beste manier om de stringlijn aan te pakken? Een laserbehandeling natuurlijk!

Ontharingscrèmes of -gels kunnen huidirritatie niet voorkomen en scheren zorgt voor directe haargroei. Waxen is pijnlijk en chemische crèmes zijn te schadelijk voor deze gevoelige zone.

Een laserbehandeling van de bilnaad zorgt voor een permanente verwijdering van ongewenst haar. Het gebied tussen de billen wordt tot zo’n twee centimeter diep behandeld.

Cliënten geven aan dat dit gebied rond hun menstruatiecyclus nog gevoeliger kan zijn. Velen houden hier rekening mee bij het plannen van hun afspraken. Maar ongeacht de timing van je cyclus, kunnen we je behandelen.

De behandeling van de binnenste billen is eenvoudig en snel. Een sessie duurt meestal niet langer dan tien minuten. Ben je geïnteresseerd in het verwijderen van meer haar? Bekijk dan ook onze opties voor een brazilian of volledige bil-laserontharing.

Is bilnaad laseren pijnlijk? En is het een veilige behandeling?
Waxen kan erg pijnlijk zijn, vooral in de intieme zone. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Bilnaad laserontharing daarentegen is niet pijnlijk. “Pijn” is niet het juiste woord om het gevoel van een laserbehandeling van de binnenste billen te beschrijven. Het voelt eerder als een knijpend gevoel of als een elastiekje dat tegen de huid schiet. Je kunt ook wat warmte voelen tijdens de behandeling.

Laserontharing doet geen pijn. Het kan hooguit onaangenaam aanvoelen, maar over het algemeen is het juist comfortabel. De binnenste billen hebben erg gevoelige huid, dus de behandeling kan wellicht onprettig aanvoelen. Gelukkig kan onze aloë vera-gel je huid kalmeren

Wat is definitief laser ontharen van de bilnaad of stringlijn?
Laserontharing van de bilnaad, ook wel bekend als stringlijn, is een populaire methode voor vrouwen die ongewenst haar willen verwijderen. Andere traditionele methodes zoals scheren, waxen en ontharingscrèmes zijn vaak pijnlijk, irriteren de huid en hebben geen langdurig effect. Ontharingscrèmes kunnen zelfs schadelijk zijn voor de huid. Met een laserbehandeling kan je definitief af van het ongewenste haar. De behandeling van de bilnaad is snel en efficiënt omdat het om een klein oppervlak gaat en duurt slechts tot tien minuten. Als je ook andere delen van je lichaam wilt laten behandelen, zoals armen en borst, dan is laserontharing daarvoor ook een goede optie.

Hoeveel laserbehandelingen van de bilnaad heb ik nodig?
Ons pakket voor laser ontharing van de bilnaad omvat zes behandelingen. Elke behandeling moet vier tot zes weken uit elkaar gepland worden vanwege de haargroeicyclus. Laserbehandelingen werken alleen op haar dat actief groeit. De groeifase van de haarcyclus wordt anagene genoemd. Dit is de enige tijd dat het haar en de haarzakjes met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan de energie van het haar naar de haarzakjes worden overgedragen. Aangezien 20% van je haar in de anagene fase zit, kan één behandeling 20% van het haar richten. Elke opeenvolgende behandeling zal nog eens 20% behandelen.

De bilnaad is geen hormonaal gebied. Toch kan je nog steeds extra behandelingen nodig hebben.

Hoe bereid ik me voor op een bilnaad laserbehandeling?
Klaar voor je bilnaad lasersessie? Hier zijn wat tips!

  • Houd het behandelde gebied uit direct zonlicht en vermijd zonnebanken of intensieve UV-straling.
  • Vertel je behandelaar over eventuele medicijnen die je gebruikt.
  • Maak je huid schoon en vrij van lotions, crèmes, moisturizers, parfums en make-up.
  • Zorg dat je 48 uur ervoor scheert of minstens drie uur voor je sessie.

Wanneer zie ik resultaat na het lasersen van de bilnaad?
Bilnaad laser ontharing is super handig om van ongewenst haar af te komen, maar het is geen quick fix. Elke sessie pakt namelijk maar maximaal 20% van het haar aan. Dus na elke sessie zie je wel een vermindering van ongeveer 20% van je haar. Na een week begint het haar al uit te vallen en na de derde sessie zou je al minstens 50% van het haar kwijt moeten zijn. Maar let op, om de behandeling effectief te maken, is het belangrijk om elke sessie ongeveer vier tot zes weken uit elkaar te plannen. Als je dit niet doet, zal het langer duren voordat je de gewenste resultaten behaalt. Blijf dus consistent en trouw aan het schema!

Ja, ik wil laserontharen
Voordat we aan de slag gaan met jouw laserbehandeling, willen we jouw huidtype en wensen graag beoordelen. Daarom is het belangrijk om eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak kunnen we de beste behandeling voor jou adviseren en ervoor zorgen dat de behandeling veilig en effectief is. Vergeet niet om eventuele medische aandoeningen, medicatiegebruik, allergieën of andere gezondheidsproblemen met ons te bespreken, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de behandeling. Ons doel is om jouw laserbehandeling zo comfortabel en bevredigend mogelijk te maken. Boek daarom nu jouw intakegesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw ontharingsbehoeften. Je kan het gemakkelijk online boeken of ons even bellen, dan plannen we samen de afspraak. Tot snel!

Scroll naar boven