Today we're open until 18:00. Book now and see you soon!
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag | t: +31 (0)70 2400 280 | e: contact@chrisbeautybar.nl

Kin haar laseren – Boek nu!

Ontvang nu 10% korting op een laserontharingspakket van 6 behandelingen en 15% korting bij meerdere combinaties!

Definitief afscheid nemen van kinhaar – Kies voor laseren CHRIS in Den Haag!

Wil je voorgoed af van die vervelende, donkere haartjes op je kin? Dan is kin laserontharing wellicht iets voor jou! Veel vrouwen hebben last van ongewenste haargroei op de kin en vinden dit vervelend en soms ook gênant. Gelukkig is er een snelle, gemakkelijke en vrijwel pijnloze manier om er permanent vanaf te komen.

Scheren is niet de meest effectieve methode om ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Het kan er zelfs voor zorgen dat de haartjes dikker en donkerder terugkomen. Ontharingscrèmes kunnen ook een oplossing zijn, maar deze zijn niet altijd even effectief. Waxen kan pijnlijk zijn en ingegroeide haren veroorzaken. Bovendien groeien de kin haren meteen weer terug.

Kin haar laseren daarentegen is een veilige en permanente oplossing voor ongewenst gezichtshaar. Het is een behandeling die werkt op alle huidtinten en teinten. Het aantal sessies dat nodig is hangt af van verschillende factoren, waaronder je huid- en haartype, en je voorgaande haargroeigeschiedenis. Over het algemeen zijn er minimaal zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Dus, als je die kleine, donkere haartjes op je kin beu bent, overweeg dan zeker om kin laserontharing te proberen. Je kunt snel en effectief ongewenst haar verwijderen en eindelijk genieten van een gladde, haarvrije kin!

Hoe werkt definitief kin haar verwijderen?
Kin laserontharing is een populaire behandeling onder vrouwen die af willen van ongewenste kinhaartjes. Een groot voordeel van deze behandeling is dat het zeer snel verloopt – je kunt het zelfs tijdens je lunchpauze laten uitvoeren! Binnen tien minuten ben je klaar en het beste van alles is dat de behandeling permanent van de ongewenste haartjes afrekent. Let wel op: het werkt niet voor hele fijne of licht donzige haartjes. Als alternatief bieden wij permanente ‘elektrische’ ontharing voor de kin aan.

De kin is een beetje een lastige zone, want het is een hormonaal gebied. Dat betekent dat het haar daar vaak donkerder, dikker en hardernekkiger kan zijn dan op andere delen van het gezicht. Dus het kan zijn dat je wat extra sessies nodig hebt om het gewenste resultaat te krijgen. En omdat het zo’n gevoelige zone is, raden we aan om na de behandeling onze aloe vera-gel op de huid te smeren om het te kalmeren.

En bij CHRIS beauty bar bieden we niet alleen kinlaserontharing aan, maar ook volledige gezichtsbehandelingen en behandelingen voor de bovenlip. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat ons je helpen om die vervelende kinhaartjes kwijt te raken!

Welke factoren kunnen invloed hebben op mijn kin laserbehandeling?
Er zijn factoren die invloed kunnen hebben op uw kin haren laseren. Laser ontharing is geschikt voor alle huidtinten, maar het succes van de behandeling hangt af van het contrast tussen uw huid en haar. Het kan uitdagender zijn om donker haar op een donkere huid of licht haar op een lichte huid te behandelen, wat mogelijk meer sessies vereist. Maar maak je geen zorgen, we bieden ook de optie van elektrisch ontharen aan voor deze gevallen. Ook genetica en de haargroeicyclus spelen een rol. Als u een sterke haargroei heeft of hoge hormoonspiegels, heeft u mogelijk extra sessies nodig. Heeft u in het verleden gewaxt? Waxen vermindert haargroei op de lange termijn, dus het kan zijn dat je minder haar hebt om te behandelen. In dat geval zijn zes behandelingen mogelijk voldoende.

Hoe bereid ik me voor op een kin haar laserbehandeling?
Laserontharing van de kin is vrij eenvoudig. Het is een snelle en handige manier om ongewenst haar te verwijderen. Hier zijn enkele tips!

  • Houd je bovenlip uit direct zonlicht en vermijd zonnebanken of intensieve UV-straling.
  • Vertel je behandelaar over eventuele medicijnen die je gebruikt.
  • Maak je huid schoon en vrij van lotions, crèmes, moisturizers, parfums en make-up.
  • Zorg dat je 48 uur ervoor scheert of minstens drie uur voor je sessie.

Wanneer zie ik resultaat na het lasersen van mijn kinhaar?
Kin laser ontharen is super handig om van ongewenst haar af te komen, maar het is geen quick fix. Elke sessie pakt namelijk maar maximaal 20% van het haar aan. Dus na elke sessie zie je wel een vermindering van ongeveer 20% van je haar. Na een week begint het haar al uit te vallen en na de derde sessie zou je al minstens 50% van het haar kwijt moeten zijn. Maar let op, om de behandeling effectief te maken, is het belangrijk om elke sessie ongeveer vier tot zes weken uit elkaar te plannen. Als je dit niet doet, zal het langer duren voordat je de gewenste resultaten behaalt. Blijf dus consistent en trouw aan het schema!

Ja, ik wil laserontharen
Voordat we aan de slag gaan met jouw laserbehandeling, willen we jouw huidtype en wensen graag beoordelen. Daarom is het belangrijk om eerst een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak kunnen we de beste behandeling voor jou adviseren en ervoor zorgen dat de behandeling veilig en effectief is. Vergeet niet om eventuele medische aandoeningen, medicatiegebruik, allergieën of andere gezondheidsproblemen met ons te bespreken, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de behandeling. Ons doel is om jouw laserbehandeling zo comfortabel en bevredigend mogelijk te maken. Boek daarom nu jouw intakegesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met jouw ontharingsbehoeften. Je kan het gemakkelijk online boeken of ons even bellen, dan plannen we samen de afspraak. Tot snel!

Scroll naar boven